به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مهندس بدری و به نقل از خبرگزاری اقتصادی ایران، اکونیوز، صدیف بدری امروز در اردبیل اظهار کرد: نصب تابلوی خوشامدگویی در ابتدای خروجی تونل جاده اردبیل به سمت آستارا از سوی مسئولین شهرستان آستارا، همانند موارد مشابهی که در سال‌های اخیر انجام شده، سبب دلخوری و نگرانی مردم استان اردبیل و بروز تنش‌هایی در فضای واقعی و مجازی شده است. 
وی افزود: در تقسیمات سیاسی کشوری از تونل به بعد مربوط به حوزه شهرستان آستارا‌ست و استان اردبیل تنها وظیفه نگهداری 22 کیلومتر از راه منتهی به گردنه حیران، از تونل تا آغ‌چای را برعهده دارد که با استقرار دو راهدار خانه و پایگاه امداد و نجات جاده‌ای هلال احمر استان صورت می‌گیرد.
نماینده مردم اردبیل ادامه داد: استان اردبیل در منطقه آستارا بدون هیچ چشمداشتی تنها ارائه خدمات می‌کند و اداره راه و شهرسازی اردبیل مامور پاکسازی این جاده است و بعد از آن هیچ رویدادی در این راه حتی ویلاسازی و دخل و تصرف زمین‌ها به استان اردبیل مربوط نبوده و هرگونه تغییر کاربری در محدوده حیران که از سالیان گذشته تا به امروز به انجام رسیده است توسط مسئولان ذیربط استان گیلان صورت گرفته است. 
بدری با بیان اینکه هیچ یک از موارد ذکر شده نمی‌تواند دلیلی برای حساسیت‌زایی و تنش‌آفرینی برخی مسئولان استان گیلان در منطقه حیران شود اظهار کرد: متاسفانه گردنه حیران به ابزار سیاسی و تبلیغاتی برخی‌ها تبدیل شده است و لازم است تا مسئولان گیلانی با اجتناب از اقدامات تحریک‌کننده به ماجراجویی در حیران پایان دهند.
وی با تاکید بر اشتراکات عمیق تاریخی، زبانی، فرهنگی و خانوادگی مردم آستارا و اردبیل گفت: اقتصاد، تاریخ و فرهنگ مردم این دو منطقه به هم تنیده است و هرگونه اقدام تحریک کننده، تنش‌زا و افتراق‌افکنانه مسئولان گیلانی، از طرف مردم آستارا و اردبیل پس زده خواهد شد.
نماینده مردم اردبیل با اشاره به اینکه شهرستان آستارا از پدید آمدن نخستین تقسیمات کشوری از توابع شهرستان اردبیل و استان آذربایجان شرقی وقت بوده و فقط به دلیل مسافت طولانی آستارا تا تبریز، نبود زیرساخت‌های لازم در منطقه و کیفیت نامناسب جاده حیران و ... به گیلان ملحق شد تاکید کرد: در شرایط فعلی جاده ارتباطی آستارا به اردبیل و گردنه حیران دارای جاده‌ای استاندارد است و تشکیل استان اردبیل، منطق فاصله طولانی آستارا - تبریز را هم از بین برده است.
عضو هیات رئیسه و سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ماده ده قانون تقسیمات کشوری نیز صراحتا اعلام می‌دارد «دولت موظف است با حفظ جهات سیاسی اجتماعی هر روستا را به نزدیکترین مرکز دهستان و هر دهستان را به نزدیکترین مرکز بخش و ‌هر بخش را به نزدیکترین مرکز شهرستان و هر شهرستان را به نزدیکترین مرکز استان منضم نماید.
وی با تاکید بر اینکه فاصله آستارا تا مرکز استان گیلان چندین برابر فاصله آستارا تا اردبیل است و الحاق شهرستان آستارا به استان اردبیل دارای پشتوانه قانونی است افزود: مردم آستارا در شرایط فعلی نیز از خدمات درمانی، آموزشی، ارتباطی و ... استان اردبیل بهره می‌گیرند و پیگیری و به سرانجام رساندن الحاق این شهرستان به استان اردبیل می‌تواند منجر به سهولت هر چه بیشتر خدمت‌رسانی به مردم شریف و نجیب آستارا شود. امری که در سطح ملی با جدیت پیگیری می‌شود.
بدری در پایان به کوتاهی‌های صورت گرفته از سوی مسئولین وقت در زمان تشکیل استان اردبیل اشاره کرد و گفت: تشکیل استان اردبیل بهترین زمان برای الحاق شهرستان‌های آستارا و سراب به اردبیل بود که متاسفانه رخ نداد و در شرایط فعلی نمایندگان مردم پیگیر توسعه هر چه بیشتر منطقه از طرق قانونی هستند و یکی از این موارد الحاق آستارا به استان اردبیل است.